Wrong Harvesting Electromagnet - Red Cadillac And A Black Moustache

Min man

När det kommer till hörlurar så är det något som min man verkligen tycke om. Han vill gärna ha fler och nyare. Och det är ju bra det är ju som hans hobby, han tycker att det är så stor skillnad och det är det ju säkert för dom som verkligen gillar det och som tycker att det är kul med bra ljud till musiken.

Kommer ihåg ett tillfälle då hans hörlurar fastnade i en maskin när han jobbade och typ åt upp hand fina hörlurar, det var inte lika populärt. Då förstod han att han måste ha olika hedsets ett till jobbet och ett par när han inte jobbar. För i det jobbet som han hade då så var det risk för att det skulle gå sönder och det är ju inte bra. Så då var det bättre att ha ett par som inte var så fina och bra till jobbet och sen ett par bättre och finare när han inte jobbade.
Jag tycker också att det är bra med headset, det är ju väldigt skönt att kunna lyssna på sin musik när man vill eller om man har en bra ljudbok som man vill lyssna på. Ja det finns många bra anledningar till att ha ett headset. Även om det är så att min man använder sina hörlurar mer än vad jag gör. För jag tycker att det är skönt att bara sitta och ta det lugnt och sitta och tänka utan musik ibland. Men det där ju så olika hur man vill koppla av och hur man tycker om att spendera sin tid på tåget eller på jobbet eller någon annanstans. Ja det är ju väldigt individuellt och det är ju härligt att alla är olika och man vill olika saker. Tycker om olika saker och det är ju det som är härligt.